Vinkje

Deskundig en persoonlijk advies

Landkaart_Nederland_Wit

Wij werken door heel Nederland

Prova Reiniging is uw persoonlijke specialist bij hogedruk reiniging!

  • Wij gaan echt iedere uitdaging aan
  • Dat doen wij tegen een scherpe prijs
  • Overal in Nederland

Hogedrukreiniging

Uw beton, straat of silo wordt blootgesteld aan luchtvervuiling en verschillende weersomstandigheden. Dit zorgt voor bevuiling, vergrauwing en/of vergroening. Prova Reiniging heeft ervaring, de juiste mensen en de juiste materialen om ervoor te zorgen dat uw beton, straat of silo weer als nieuw worden!
Direct een scherpe aanbieding ontvangen?

Uw beton, straat of silo wordt blootgesteld aan luchtvervuiling en verschillende weersomstandigheden. Dit zorgt voor bevuiling, vergrauwing en of vergroening. Prova Reiniging heeft ervaring, de juiste mensen en de juiste materialen om ervoor te zorgen dat uw beton, straat of silo weer als nieuw worden!

Hogedrukreiniging
Beton reiniging

Of het nu gaat om beton buiten of binnen, beton reinigen en onderhouden is geen overbodige luxe. Beton is duurzaam en slijtvast, maar niet zelfreinigend. Prova Reiniging biedt in alle gevallen onderhoudsarme diensten en bewerkingen. Met name projecten die zijn blootgesteld aan veel verkeer en vervuiling, denk aan showrooms, entrees, hallen etc. behoeven een specialistische diepte reiniging van het beton.

Straatreiniging

HogedrukreinigingOok wordt hogedruk reiniging veelal toegepast bij het reinigen van bestrating. Prova Reiniging biedt daarom een breed aanbod op het gebied van straatreiniging. Professioneel gebruik van speciaal ontwikkelde apparatuur zorgt voor het beste resultaat. Met behulp van stoom, borstel en/of veeg apparatuur verwijderen wij vuil als kauwgom, aanslag, graffiti, zwerfvuil en andere verontreiniging. Door middel van een stratenreiniger op hogedruk wordt uw straat weer helemaal opgefrist. Wij bieden contracten aan dat uw straat jaarlijks gereinigd wordt tegen interessante tarieven.

Siloreiniging (buitenzijde)

Prova Reiniging kan uw silo op een traditionele manier reinigen. De schoonmaker betreedt de silo met een speciale siloladder of een afdaalsysteem (bij grote silolichamen) en gebruikt “traditioneel” gereedschap als stoffers, borstels en industriële zuigers om de silo’s zich van hun restanten te ontdoen. Uiteraard gebeurt dit alles met inachtneming van de hygiëne eisen die gesteld worden in de voedingsmiddelen industrie.

Overige reiniging

HogedrukreinigingNaast bovengenoemde soorten reiniging wordt er nog veel meer gereinigd. De meeste parkeergarages bestaan uit beton. Deze zijn vaak aangetast door de uitlaat gassen die op de materialen gaan zitten. Wij kunnen dit perfect door middel van onze speciale biologische reinigingsmiddel in combinatie met hogedruk reiniging. Ook wordt er bij het verwijderen van verf vaak hogedrukreiniging toegepast. Onder een hogedruk verwijderen wij de verfresten zodat er weer een vaste ondergrond bestaat om een nieuw verfsystemen aan te brengen. Dit wordt altijd bepaald aan de hand van een proefstuk.

Vrijblijvende offerte aanvragen voor hogedrukreiniging?

Wilt u ook een scherpe aanbieding ontvangen voor hogedrukreiniging, gevelreiniging, industriële reiniging, damwand reiniging of glasbewassing? Neem direct contact met ons op en vul onderstaand formulier in. Wij nemen, op werkdagen, binnen 24 uur contact met u op!